Dags att köpa hus eller bygga eget?

På denna siten har vi samlat en rad goda råd och tips för dig som ska bygga elelr köpa hus.

Om Flyttstädning i Göteborg

2017-06-26 08:57:58


Här på Expressflytt har alla lång erfarenhet av flyttstädning. Vi värdesätter punktlighet och utför alltid våra uppdrag inom utsatt tid. Vi sköter oss naturligtvis och är drogfria.

Flyttstädning Göteborg

På vår hemsida hittar du bland annat prislista för flyttstädningen. Vi håller oss alltid till fasta priser så ni kan vara säker på att det är det låga priset ni hittar här som gäller, och vi tar betalt först efter städningen är utförd. Du hittar också mer information om vad som ingår eller inte ingår i vår flyttstädning, och lite övrig information som kan vara relevant, till exempel hur ni ska gå till väga för att nyttja RUT-avdraget för städningen. Skulle du ha några frågor utöver detta så kontakta oss gärna så lyssnar vi på dig.

Flyttstädning

Flyttstädning i Göteborg med nöjda kunder

Det viktigaste för oss är att ni som kund är nöjd. Därför strävar vi alltid efter att hålla en så hög kvalité på städningen som möjligt, och vi lyssnar alltid på era önskemål för att ni får precis det ni är ute efter och betalar för. Vi är säkra på att ni kommer få det ni letar efter hos oss, men om ni inte är övertygade än så kanske ni blir det av vår nöjd kund-garanti. Skulle ni som kund inte vara helt nöjd med arbetet som vi har utfört så kompenserar vi dig så att du blir det. Vi tror också på att lära sig av sina misstag, därför dokumenterar och utreder vi noga alla eventuella reklamationer så att vi säkert inte upprepar några misstag. Om flyttstädning i Göteborg är vad ni letar efter så är sökandet över. Vi är det självklara valet. Vi är pålitliga, effektiva och ni kan känna er fullständigt säkra, för vi kan flyttstädning!

Företaget är godkänt för F-skatt och är försäkrade. Försäkringen täcker eventuella skador hos dig som kund upp till ett belopp av tio miljoner kronor. Vi tar hand om vår personal och skulle någon mot förmodan komma till skada under arbetstid är vi självklart försäkrade även för det.